Biorganik bio tamari szójaszósz 250 ml
2178Ft (ÁFA-val)
Availability: 23 készleten
Összetevők: szójabab (46,5%), víz, só
Természetes módon fermetált. A japán „tamari” szó a „tamaru” szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék.
Felhasználása:
ideális saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez.
-
Gluténmentes élelmiszerek
Antico Casale pesto zöld 190 g
1817Ft (ÁFA-val) Kosárba teszemÉrtékelés: 0 / 5 -
Gluténmentes élelmiszerek
Le baron bio vörös (kidney) bab 400 g
577Ft (ÁFA-val) Kosárba teszemÉrtékelés: 0 / 5 -
Gluténmentes élelmiszerek
Le baron bio fehérbab 400 g
555Ft (ÁFA-val) Kosárba teszemÉrtékelés: 0 / 5